Virban-Photography-95.jpg

Clubul Rotary Bucureşti Cişmigiu - Premiem Excelenţa în Informatică

Clubul Rotary Bucureşti Cişmigiu a venit cu iniţiativa sa Premiem Excelenţa în Informatică şi de a promova Olimpiada Naţională de Informatică 2016. Concursul a avut loc in perioada 21 – 25 aprilie, pentru ciclul de învățământ gimnazial, iar evenimentul de premiere din 25 aprilie 2016 a fost organizat la Hotel Phoenicia din Bucuresti, reunind peste 350 de elevi, profesori, susținători și oficiali ai Ministerului Educației și Cercetării Științifice.

Prin acest proiect, Rotary Cişmigiu a oferit celor 12 olimpici calificati pentru lotul largit ce va reprezenta Romania la Balcaniada cu cate 1000 RON.

Lotul largit premiat de Rotary Club Cismigiu este format din: Tinca Matei, Muşat Tiberiu-Ioan, Florescu Cella, Coman Andrei și Mocioi Tudor-Gabriel de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu, alături de Greaca Albert Antoniu și Pogonariu Radu de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică și de Cercelescu Şerban-Ion de la Şcoala Gimnazială nr. 307. Din Craiova, s-au calificat Dicu Adrian-Emanuel și Udriştoiu Alexandra-Maria de la Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" și din Ploiești – Tudose Maria-Alexa și Săvulescu Ștefan, elevi ai Colegiul Național "Ion Luca Caragiale".

Premile I au fost câștigate de elevi ai Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu și ai Colegiului Național de Informatică din București, elevii fiind premiați cu câte un MacBook Air. Premianții locurilor II au primit console Xbox și din partea Avitech, partener Rotary Cismigiu, câte un televizor de ultimă generație Smart TV marca Philips si LG, în timp ce elevii ce au obținut locul trei și mențiune au plecat acasa cu tablete, respetiv cu drone.

Premiile au fost inmanate de catre Tudor Mihai Iliescu, Presedinte Rotary Cismigiu 2015-2016 si Georgiana Zamfirescu, Secretar Rotary Cismigiu 2015-2016.

0
0
0
s2smodern
Cartea Noastra
2016 © Cartea Noastra | Toate drepturile rezervate
Web design by Weblike PRO

Contact

  • Telefon:
    +40 744 397 009
  • E-Mail:
    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.