Skip to main content

 În timpul ultimei zile a lunii martie, vineri, va avea loc un bal caritabil organizat de Rotaract Oradea. Acesta se va desfășura la Restaurant Pallazzo.

După aproape 15 ani de activitate, echipa Rotaract își propune să organizeze un eveniment cultural, sub forma unul bal, care va avea scopul de a strânge fonduri în vederea achiziționării unor instrumente muzicale noi, pentru dotarea Liceului de Artă din Oradea. De asemenea, un invitat special va fi alături de cei prezenți la eveniment. Este vorba despre Dan Puric – actor, regizor, scriitor.

Liceul de Artă cuprinde toate cele trei niveluri de învățământ: primar, gimnazial și liceal. Acesta are în componenţă secţia cu predare în limba română, dar şi în limba maghiară, cu clase aferente de muzică şi arte plastice în care sunt înscrişi peste 1000 de copiii, îndrumați de peste 100 de cadre didactice.

„Ne dorim să le dăm posibilitatea să se exprime liber. Astfel, cu ajutorul dumneavoastră, vom oferi șansa acestor copii care își găsesc refugiul în minunatul limbaj universal al muzicii, să poată învăța și performa. Instrumentele vor rămâne în posesia iceului pentru următoarele generații de elevi. Este vorba despre instrumente de suflat: clarinet, flaut, oboi, trompetă, dar și cu coarde: vioară, violoncel, chitară. Ultimele pe listă, dar și cele mai importante, ar fi o marimbă și un pian de concert, instrumente pe care scoala nu și le poate permite datorită costurilor mari. Suma totală se ridică la aproximativ 10,000 euro. Credem că îi putem ajuta să își împlinească visele. Împreună le putem oferi șansa de a fi extraordinari”, echipa Rotaract.

Evenimentul va cuprinde următoarele momente:

Ora   Program
    Servire Aperitiv
20:00   Dan Puric
21:00   Fel principal 1
    Moment muzical live
21:30   Licitație
    Momente muzicale live
22:30   Fel Principal 2
23:00   Tombolă
24:00   Desert
19:00   Primirea invitațiilor
19:30   Cuvânt de început

 

Preț bilet: 200 lei. Pentru a vă asigura că prindeți un loc, faceți-vă rezervări din timp. Pentru informații și/sau rezervări, sunați la numărul de telefon 0748 410 235 (Delia Marian).

Bal caritabil Rotaract

0
0
0
s2smodern